V radosti 2023

akce
I letošní rok je za námi evangelizační odpoledne V RADOSTI, které proběhlo v pátek 1. září 2023 na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách. Na hlavním pódiu vystoupil písničkář Pavel Helan, Michal Nesvadba z Kouzelné školky a gedeON worship family. Večerní program vyvrcholil evangelizačním programem a žehnáním regionu s worshipovou kapelou gedeON, brazilskou zpěvačkou Thabata Oliver a dalšími hosty.

Termín

1. 9. 2023

Místo

Masarykovo náměstí, Valašské Klobouky

Čas

16.00 - 21.30

Program
 

Na hlavním pódiu vystoupil písničkář Pavel Helan, Michal Nesvadba z Kouzelné školky a po něm se děti mohly těšit na ukazovačky s kapelu gedeON worship family. Večerní program vyvrcholil evangelizačním programem a žehnáním regionu s worshipovou kapelou gedeON a brazilskou zpěvačkou Thabata Oliver a dalšími hosty. 

V rámci programu jsme připravili i velké množství doprovodných aktivit nejen pro děti, skákací hrad, stanoviště, balónkového klauna, hudební kavárnu, občerstvení, workshopy a mnohé další.

Na celé akci se podíleli nadační fond CREDO, společenství Projekt ON, Římskokatolická farnost Valašské Klobouky za podpory města Valašské Klobouky a ve spolupráci s dalšími křesťanskými spolky a společenstvími z okolí.