Mladí fandí Velehradu 2023

akce
I letos jsme se podíleli na odpoledním programu pro mladé v rámci Dnů lidí dobré vůle na Velehradě. Nechyběl nabitý zábavný a kulturní program, sportovní aktivity, workshopy a diskuze!
4. 7. 2023 na Velehradě.

Termín

4. 7. 2023

Místo

hřiště u ZŠ Velehrad

Čas

od 14.00

"...běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši!"

Flp 3, 13-14

I letos jsme měli tu čest se podílet na Dnech lidí dobré vůle na Velehradě a podpořit tak tuto národní pouť. Kromě finanční podpory programů Velehrad dětem jsme pomohli zajistit program MLADÍ FANDÍ VELEHRADU, který se uskutečnil v areálu ZŠ Velehrad.

V rámci odpoledního programu MLADÍ FANDÍ VELEHRADU jsme připravili hudební kavárnu s chill zónou v Grand Šapitó, inspirativní talk a další backstage aktivity jako je: escape rooom, tvořivé dílny, fotokoutek, výstavu na téma "Kdo jsem?", vystoupení parkouristů atd. 

 

Novinkou letošního programu byly Velehradské hry = Zážitkovo-sportovní soutěž týmů ,,o pohár tatíčka Stojana”, do které se mohly zapojit 6-8 členné týmy mladých z nejrůznějších křesťanských spolků, společenství, schól, ministrantů, rodin či kamarádů.
 

V rámci večerního programu pro mladé proběhla WORSHIP PÁRTY se svědectvím a s kapelami: LCH LIVE, TOWMEOT a GEDEON WORSHIP.

 

 Na programu Mladí fandí Velehradu se podíleli NF Credo, Společenství projekt ON a také další společenství v rámci Lídrovsko animátorské školy v ČR, a další.  

Více informací: http://www.velehrad.eu/dny-lidi-dobre-vule/